Plan hier uw tijdstip voor broer/zus fotografie

7 of 14 januari 2023

De Optimist in Heerenveen


Plan hier uw tijdstip voor broer/zus fotografie

7 of 14 januari 2023

De Optimist in HeerenveenHet maken van schoolfoto's is een specialisme.


Bij schoolfotograaf Fotografie Wiersma, kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van een mooie schoolfoto.

De fotografen van Fotografie Wiersma stellen elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Fotografie Wiersma zorgt voor een geheel nieuwe stijl in schoolfotografie voor basisscholen. Wij waren de eersten in Nederland met een compleet mobiele studio waar we meerdere poses per kind fotografeerden. Zowel liggend als staand.


Wij komen dus met een mobiele studio bij u op bezoek. Hiermee kunnen wij portret foto's maken zoals u dat gewend bent met studiofoto's. Fotografie Wiersma maakt meerdere opnamen per kind, in verschillende pose's, waaruit de ouders zelf kunnen kiezen!


U, als organisatie hoeft zich niet meer druk te maken over het feit of iedereen de zakjes met geld weer heeft ingeleverd, want ook dat traject loopt nu via Fotografie Wiersma | Ukkie Foto.

De betalingen lopen dus via deze website.


Wij leveren voor elk kind een unieke inlogcode waardoor de privacy van het kind gewaarborgd blijft.

Ook zijn wij aangesloten bij het privacyconvenant onderwijs. Dit is een nationale organistie die de privacy instellingen controleerd en AVG voorwaarden.


Is uw interesse gewekt bekijk dan alle mogelijkheden op onze website of neem contact op. Onze schoolfotograaf bezoekt graag ook uw basisschool, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of middelbare school voor het maken van de mooiste foto’s.

 

Klik hieronder voor meer voorbeelden

Peuterspeelzaal

Basisschool

Voortgezet onderwijs